Φόρμα Χορηγών

H Museotek αποτελεί μια καινοτόμα ψηφιακή́ πλατφόρμα, που επιτρέπει την εξ’ αποστάσεως και σε πραγματικό́ χρόνο περιήγηση Σχολείων σε Μουσεία και Χώρους Πολιτισμού́ ολόκληρης της χώρας. Όραμά μας αποτελεί η ενίσχυση της ισότητας στην πρόσβαση στον πολιτισμό, η ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών και η καλώς εννοούμενη εξοικείωση τους με τις νέες τεχνολογίες.

Γίνε χορηγός μιας τάξης ή ενός σχολείου!

Προσφέρετε στους μαθητές του σχολείου της επιλογής σας την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα και περιηγήσεις καλύπτοντας τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες, ανεξαρτήτως οικονομικών ή γεωγραφικών περιορισμών.

  1. Δηλώστε την τάξη/το σχολείο της επιλογής σας που επιθυμείτε να χορηγήσετε
  2. Επιλέξτε από τη λίστα σχολείων που έχουν αιτηθεί στην Museotek για χορηγούμενο ψηφιακό πρόγραμμα.

Οφέλη χορηγίας:

  • Για να προσφέρετε διαδραστικές μουσειακές εμπειρίες σε μαθητές που δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε αυτές, όπως μαθητές απομακρυσμένων και ολιγοθέσιων σχολείων.
  • Για να στηρίξετε το εκπαιδευτικό έργο των παιδαγωγών με σύγχρονες μεθόδους και ψηφιακά εργαλεία.
  • Για να ενισχύσετε την βιωσιμότητα των ελληνικών μουσείων και των θέσεων εργασίας στον πολιτισμό.
  • Για να συνδέσετε το brand name της εταιρείας σας με δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αφορούν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό.
  • Για να συμβάλετε στην προσπάθεια της Museotek για συμπερίληψη στη γνώση και ισότιμη πρόσβαση στον πολιτισμό για όλα τα παιδιά, χωρίς αποκλεισμούς.
  • Για να επωφεληθείτε από την διάχυση της δράσης μέσω της ιστοσελίδας, του μηνιαίου newsletter και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Museotek.

Αν επιθυμείτε να γίνετε χορηγός κάποιου σχολείου, συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Χορηγίας και η ομάδα της Museotek θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τις χορηγίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Χορηγίας

Γενικές Πληροφορίες Φορέα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Στοιχεία υποβληθείσας χορηγίας

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

[mc4wp_form id="221"]